• Skrevet: 11.07.2015  •  Kl: 22:48  •  Kategori: Tanker   •  Kommentarer: 1

Hei hei dere 

Da har jeg endelig booket meg to timer på SATS , allerede neste uke. Dette har jeg gledet meg til siden i Januar. Jeg har desverre vært plaget med bekkenet hele svangerskapet, og det har gjort at treningen har blitt nedprioritert. Siden jeg har tatt keisersnitt har det vært en lang lang ventetid etter fødselen, men nå føler jeg at både jeg og kroppen er klar for å ta fatt på den nye og forhåpentligvis spreke hverdagen vi har i vente. Lillebror har heller ikke vært i form, som dere vet. Derfor har jeg ventet lengst mulig. 

Det blir en rolig start, så øker jeg på gradvis. Jeg har begynt rolig med gåturer med våre to firebeinte. Og gleder meg til og kunne ta med meg Ole og vognen på fjellet til høsten. Kanskje vi skulle gjort dette sammen ? Vi kan opprette en egen hashtag og motivere hverandre på Instagram ? Er du med ? Jeg oppfordrer dere til å bruke hashtagen # viersprekesammen når dere publiserer spreke/sportye bilder fra hverdagen. Jeg gleder meg til å bli motivert av deres innlegg. 


Så lenge du ikke har en gyldig grunn, er det faktisk bare viljestyrken din som stopper deg i å sette deg nye mål og komme deg opp fra sofaen for å trene. Enten det er en halvtime eller 3 timer - start nå, du angrer ikke senere.

Vi blogges.

Linn

Skrevet: 16.07.2015  •  Kl.13:24
Det høres ut som en bra idé, men jeg må nok vente til babyen har kommet ut før jeg tar helt av:D termin i august, så etter det er jeg klar:) satser på en fin høst, og mange powerwalker med hund og barnevogn før snøen kommer, og så må jeg finne på andre ting..:)


Design og koding av Silje Lien
Design og koding av Silje Lien
hits