• Skrevet: 16.06.2015  •  Kl: 09:52  •  Kategori: Tanker   •  Kommentarer: 1

Hei hei dere

I helgen hadde vi besøk av mine foreldre. De kom nedover fredag og reiste hjem i går. Vi har kost oss veldig sammen med de disse dagene, og det er alltid like trist når de reiser nordover mot Sunnmøre igjen. Jeg skulle jo aller helst hatt de her i flere uker. Heldigvis er det ikke lenge til de kommer igjen. I sommer skal de nemlig være her en hel uke når jentene har ferie, jeg gleder meg allerede. 

Dagene går unna, og her hjemme prøver vi å komme inn i dagsrytmen igjen. Ikke minst prøve å få rutine på enkelte ting. Det er absolutt ikke bare-bare å ha 3 små unger, hvor to av dem går i barnehage og den tredje er veldig liten. Det er en kabal som skal gå opp, vi må bare lage oss nye rutiner først. Det er til tider litt kaotisk, men jeg regner med at dette er noe vi takler bedre og bedre etterhvert som det kjennes "normalt" for oss. Jeg regner med at det er flere som kjenner seg igjen ? 


Jeg og Ole skal på helsestasjonen om en liten stund. Jeg er veldig spent på hvor mye han veier nå, etter sykdom og mye vektnedgang håper jeg at vekten er på vei oppover igjen. Han la på seg hele 300 gram på sykehuset, så det går rette veien for minigullet mitt. 

ha en god tirsdag så lenge. 
Vi blogges 

Inaingo

Skrevet: 16.06.2015  •  Kl.10:00
Så deilig at dere har kommet hjem fra sykehuset!

Her fikk Oliver også en infeksjon, bare 8 dager gammel.. Det var tøft når det sto på, men veldig trygt å være på sykehuset.

Kos deg hjemme og nyt tiden med lille Ole og resten av gjengen :)


Design og koding av Silje Lien
Design og koding av Silje Lien
hits