• Skrevet: 28.05.2015  •  Kl: 11:22  •  Kategori: familieliv  •  Kommentarer: 5

Hei hei dere 

Jeg skrev en artikkel om søskensjalusi og hvordan reaksjonen til Vilde var, da lillesøster Julie kom til verden i 2013. Da var Vilde under 2 år gammel og skjønte ikke så mye av hva som skulle skje, før hun faktsk var født. Nå derimot er Vilde snart 4 år , og har blitt storesøster for andre gang. Hun har snakket mye om lillebror i magen, og vi har prøvd så godt vi kunne å forberede henne på ankomsten. 

Vilde er snill, god og så omsorgsfull ovenfor lillebror. Når hun kommer hjem fra barnehagen, vasker hun alltid hendene sine først, setter seg tilrette i sofaen og har lyst å holde Ole. Jeg kan tydelig se forskjell på Vilde nå i forhold til da hun fikk lillesøster Julie. Nå hjelper hun til, og skjønner så mye mer enn hun gjorde da. Hun susser på han, klemmer på han og er en veldig god storesøster - slikt smelter et mammahjerte ♥


Her er Vilde på besøk på sykehuset ♥

Hvordan har dere som har flere barn opplevd og få små ? Har de eldste blitt sjalu ? 

Hverdagslykker

Skrevet: 28.05.2015  •  Kl.11:30
Så utrolig nydelig bilde! :)

inmyheart<3

Skrevet: 28.05.2015  •  Kl.11:53
Så herlig bilde :)

isadoras lille univers

Skrevet: 28.05.2015  •  Kl.12:54
så herlig!

Mammajanne

Skrevet: 28.05.2015  •  Kl.14:15
Så koselig!

Her opplever vi svært lite sjalusi, bortimot ingenting.

Men storebror var nesten 3år før lillebror kom til verden da.

Eneste hvis det er noe, er at storebror liker ikke å dele leker med lillebror (men han får lov å låne så lenge det er en ting storebror har funnet fram til han). Og så innimellom er det IKKE greit å måtte dele pappa'en med lillebroren (eldste er pappadalt).

Men storebror er veldig stolt av lillebroren sin og passer veldig godt på han.

Herlig å se dem ilag <3

Cathrine

Skrevet: 28.05.2015  •  Kl.18:38
Utrolig fint å lese :)

Husker veldig godt da storesøster (akkurat fyllt tre år) skulle møte lillesøster første gang. Jeg forberedte henne mye på dette og siden hun var alene med oss foreldre i tre år var jeg veldig spent på hvordan hun ville reagere. Hun har alltid vært en god og snill jente, men hvordan de reagerer på å få søsken vet man jo aldri. Jeg husker pappaen gikk storesøster og mormor i møte i gangen mens jeg stod i døra til rommet vi lå på med lillesøster i armene. Storesøster kom inn med det største smil om munnen. Jeg bøyde meg ned for å komme ned på hennes nivå. Det første hun gjorde var å gi lillesøster et kjærlig kyss på kinnet. Husker dette øyeblikket som om det var i dag, for det var så rørende og spesielt møte for de to. Hun har siden vært en fantastisk storesøster som tar seg av henne, leker med henne og viser omsorg. De har et fantastisk bånd. De er nå snart 3 og 6 år gamle. Utrolig kjekt for mammahjertet når det oppleves positivt å få søsken :)


Design og koding av Silje Lien
Design og koding av Silje Lien
hits