• Skrevet: 18.05.2015  •  Kl: 11:17  •  Kategori: Hverdagsblogging  •  Kommentarer: 2

Hie hei dere 

Jeg ble skikkelig skuffet og lei meg da jeg fikk beskjed fra fotobutikken om at det tok 4-6 uker å levere inn kameraet mitt til reperasjon. Derfor bestemte jeg meg faktisk for å kjøpe et nytt istedenfor. Kameraet som jeg har er 3-4 år gammelt og rimelig godt brukt, derfor var det innerst inn et lite ønske om å fornye det. Jeg har kjøpt nytt kamera i samme merke som det jeg har fra før, bare i en forbedret utgave. Da kan jeg likevel bruke objektivene jeg allerede har. Kameraet var ikke inne i butikken i dag, men butikksjefen la inn en bestilling slik at jeg får det allerede på onsdag.

Kan dere tenke dere at lillebror skulle kommet til verden uten at moren hadde kamera i hus ? Det hadde faktisk vært fullstendig krise. Selv syns jeg de aller første bildene av mini er veldig viktig ♥ Om jeg skulle tatt de med mobilen hadde det faktisk ikke blitt helt det samme. 


ps: jeg elsker dette treet. Er det noen som vet hva det heter ? 

jeg ønsker dere alle en deilig mandag.
Vi blogges
♥♥

Navn

Skrevet: 18.05.2015  •  Kl.13:16
Det ligner i hvert fall på japansk kirsebærtre. :)

Karianne

Skrevet: 18.05.2015  •  Kl.13:51
Japansk kirsebærtre mener eg :-D

Eg og ønsker et nytt kamera. Hatt det i over 4 år nå, og tar ikkje så gode bilder lenger.

Forstår godt at du ønsket et nytt kamera, det blir ikkje det samme med mobilbilder!! Skriv gjerne anbefaling med det nye kamera, skal kjøpe nytt selv i sommer :-D


Design og koding av Silje Lien
Design og koding av Silje Lien
hits