• Skrevet: 11.05.2015  •  Kl: 15:47  •  Kategori: Barneutstyr  •  Kommentarer: 1

Hei hei 

Jeg har fått forespørsel fra lesere om jeg kan skrive en liten liste over utstyr vi har brukt til jentene og har kjøpt inn til lillebror. Det skulle jeg selvfølgelig mer enn gjerne gjort, men nå mangler det noen småting her og der før jeg kan lage et innlegg med reelle bilder og informasjon. Men siden noen lurte kan jeg begynne så smått med å nevne lekegrinden som står klart på stuen. Vi hadde lekegrind til Vilde, og vi hadde det til Julie. Her i huset har det vært en must, av ulike grunner. 

Siden vi har to små hunder som lett hopper opp og ned i seng/sofa er det veldig greit med en lekegrind som gjør at babyen ligger litt skjermet. Det er også greit og ha et sted å legge lillebror fra seg på når jeg skal gjøre ting i huset. Her ligger han trygt og godt og trenger ikke noe inntrengelse fra verken fire eller tobente ♥ Dessuten blir det er veldig lunt og godt sted når man får på plass teppe og pledd. Vi har enda ikke kjøpt inn leketeppe som hører til grinden. Siden vi har hatt to jenter, har det gått i rosa - så denne gangen skal vi kjøpe inn et blått eller i en nøytral farge. Det er det eneste som mangler før vi kan ta den i bruk:


Dette er en lekegrind i merket Troll (kjøpt på Barnas hus). Den er 1 x 1 meter og i tre. Jeg vet de finnes i mindre og i litt større, alt etter ønske. Man får de også i forskjellige materialer og i ulike farger. 

Jeg syns faktisk den passer veldig godt inn i stuen vår med de tynne plankene og med litt "funkis" preg over seg. Det skal vertfall bli koselig når vi får på plass et leketeppe og noen fine bamser til lillebror ♥


Det kommer en liten oppdatering på vogn + utstyr etterhvert.
Ha en fortsatt fin dag
♥♥♥ 

Karoline Sabrina Nilsen Stensrud

Skrevet: 11.05.2015  •  Kl.16:07
Den var kjempefin:)


Design og koding av Silje Lien
Design og koding av Silje Lien
hits