• Skrevet: 12.04.2015  •  Kl: 15:13  •  Kategori: Barneutstyr  •  Kommentarer: 2

Når man venter baby enten det er første gang eller tredje gang, er ofte barnevognen det første  på agendaen av ting som skal være i orden før barnet blir født. Sånn er det vertfall her i huset. Da jeg gikk gravid med Vilde var jeg rådløs når det kom til barnevogn. Det fantes en jungel av vogner, og jeg hadde virkelig null peiling. Etter mye frem og tilbake, endte vi opp med en Tfk joggster Twist. En utrolig god vogn på alle underlag. Den egnet seg like godt til bytrilling som fjellet. Selv om vognen tok liten plass i bilen, var vi likevel villig til å prøve en ny vogn da Julie ble født som skulle ta enda mindre plass i bilen. Da endte vi opp med en Babyjogger City Elite. Den vognen har vi fortsatt og jeg elsker den. Begge de to er trehjulinger som egner seg til veldig mange underlagt, og er gode på vinterføre.

Jeg har alltid vært inne på tanken om ny vogn. Jeg så mye på Bugaboo vognene da min svigerinne hadde flere modeller av de. Jeg likte de godt, og så var de utrolig snertne og ta med seg på shopping og byturer. Det ble aldri til at jeg kjøpte en slik vogn, fordi både jeg og min samboer kom frem til at det var litt bortkastet penger når vi allerede hadde en vogn.

Nå venter jeg en liten en til, og det er etter planen sistemann i flokken. Dermed er det siste mulighet for å prøve seg på en ny vogn. Jeg er så heldig at Jollyroom har gitt meg muligheten til å teste en av deres vogner til lillebror. Den er veldig lik modellene til Bugaboo, og har mange av de samme egenskapene:


Beemoo Duo Premium Duovogn.

Vognen er stilren og har et håndtak som er vendbart - du kan altså selv velge om du vil ha barnet fra deg eller mot deg. Flere vogner på markedet i dag, lar deg ikke bestemme dette selv. Dette var en av tingene jeg var litt skuffet over da jeg fikk min TFK vogn. Da sportsbagen kom på plass, hadde jeg ingen valg. Barnet måtte sitte fra meg når vi var på trilletur. Jeg syns det er veldig kjekt om jeg kan ha muligheten til å sette barnet mot meg, vertfall for en liten stund.


En av tingene jeg liker godt med denne vognen er den store og romslige bagdelen. Både TFK og Babyjogger har mindre bager, noe som gjør at liggedelen må byttes ut tidligere til sportsdel enn på de bagene som er litt romsligere. (Selvfølgelig alt etter størrelsen på barnet)


Jeg har allerede forberedt vognen litt med denne nydelige Petite Chèrie vognposen fra Jollyroom (sponset).

Når du kjøper denne vognen følger det med adapter som gjør det enkelt å plassere bilstolen (maxi cosi eller beesafe) over på understellet til vognen. Dette var et must for meg da jeg gikk i permisjon med Vilde og Julie. Når man skal kjapt inn på butikken og barnet har sovnet i bilstolen, er det så greit og kunne ta de med uten og måtte bære bilstolen eller vekke de når du løfter de over i bagdelen. De skal selvfølgelig ikke sitte sånn lenge, men fort korte turer er det veldig praktisk.

Vognen står nede i gangen og venter på lillebror.
Julie og Vilde syns det er stas og trille den litt frem og tilbake i gangen - de gleder seg til vårt nye familiemedlem ankommer ♥♥

Lene

Skrevet: 12.04.2015  •  Kl.21:27
Alltid kjekt med vogn :-D Har du sett den nye luxurybagen som kommer til babyjogger? Visst du ikke allerede har bag til den vognen vil jeg absolut anbefale den :-D Den er like romslig som de største emmaljunga bagene og personlig syns jeg den er mye finere enn de tidligere bagene :-)

http://lekmer.no/barn-og-baby/barnevogner-og-barnevognstilbehor/sittevogner/baby-jogger-bag-pram-deluxe-2014-black

Hild Frøya

Skrevet: 13.04.2015  •  Kl.10:41
Jeg har hatt ny vogn hver gang jeg har gått gravid.. hehe.. Til mannen store fortvilelse. Jeg har vært veldig glad i Emmaljunga, men da vi måtte ha søskenvogn nå sist, så falt valget på Bugaboo. Og jeg ELSKER den vogna. Ingen over ingen ved siden. det er rett og slett den beste vogna jeg noensinne har hatt. Om jeg får bestemme, så skal vi aldri selge den vogna hehe.. Ta vare på så unga kan bruke den til sine barn også.. For bedre vogn skal du lete lenge etter..


Design og koding av Silje Lien
Design og koding av Silje Lien
hits