• Skrevet: 11.04.2015  •  Kl: 19:46  •  Kategori: Graviditeten  •  Kommentarer: 4
Hei hei dere, og en riktig god lørdagskveld til dere alle sammen ♥

I dag har vi tilbringt dagen inne i ruskeværet. Men vi har hatt koselig besøk av gode venner. Da blir det straks så mye bedre med innedager. Det ble sveler på menyen og jentene har kost seg med besøk. Beklager litt fravær inn imellom, jeg skylder på energien som mangler. Jeg merker at ting begynner å bli rimelig tungt og at svangerskapet går mot slutten ♥ I starten måtte jeg jobbe litt mentalt med meg selv da jeg fant ut at jeg var gravid. Det var ikke helt planlagt at vi skulle ha tre så tette barn, men nå som det nærmer seg slutten må jeg si at jeg har helt andre tanker i hodet. Jeg gleder meg virkelig til og få møte lillebror som har vokst seg stor og fin i magen min snart 9 mnd.

Ting faller mer og mer på plass her hjemme. Jeg og Vilde var på bilstolshopping i uken, og stellebordet har funnet sin plass på badet allerede ♥♥ Litt småplukk her og der skal kjøpes inn, men det tar jeg i de nærmeste ukene.

Jeg ønsker dere alle en deilig lørdag. 
Vi blogges. 
♥♥♥

Fruskovdahl

Skrevet: 11.04.2015  •  Kl.21:12
Så nysgjerrig så jeg er så bare lurte jeg på om dere får plass baki bilen til 3bilstoler. I vår Mondeo har ikke vi sjangs.

Rebekka Fylling

Skrevet: 11.04.2015  •  Kl.23:15
Fruskovdahl: vi har 7 seter:) og grunnen til at vi kjøpte en Wv Sharan denne gangen er fordi den har 3 fullverdige seter bak. Alle tre setene har isofix feste, så det er mer enn nok plass !:)

Kim hadde mest lyst på en ny BMW 5 serie, men da hadde det ikke vært noe særlig plass!:) så plass har vi nok av nå!:)

Navn

Skrevet: 11.04.2015  •  Kl.23:43
Hvordan teller du dager og uker gravid? Er det fra siste mensen dag? Har aldri skjønt meg helt på det der...

Rebekka Fylling

Skrevet: 12.04.2015  •  Kl.07:29
Navn: helt ærlig er jeg ikke særlig god på det der selv. Men når man går til svangerskapskontroll hos lege eller jordmor får man vite termindato. Om man plottet den inn i en Svangerskapskalender, får man opp hvor langt man er på vei !:)


Design og koding av Silje Lien
Design og koding av Silje Lien
hits