• Skrevet: 16.02.2015  •  Kl: 20:45  •  Kategori: Graviditeten  •  Kommentarer: 10

Hei hei dere ♥

En arbeidsdag er forbi, barna sover og jeg ligger i sofaen med beina høyt. Jeg har akkurat tatt nybakte ferske rundstykker ut av ovnen, de står klar på benken til meg og min kjære - en etterlengtet kvelds for to, i fred og ro ♥ Jeg rundet min 26 svangerskapsuke i dag og begynte på den 27. De siste nettene har mildt sagt vært helt jæ.... . Pågrunn av et bekken som omtrent tar livet av meg om natten, toppet med en toåring som sover i fosterstilling på hodeputen min er ikke energien på topp for tiden - det merkes godt nå som magen begynner å bli stor. 

Jeg har gått i flere mnd nå og drømt om en date-weekend med kjæresten. Tenk så deilig og få bo på hotell, sove lenge om morgonen og spise god hotellfrokost. Det trenger ikke være lenger enn til byen for å få en avslappende følelse. Misforstå meg rett, jeg elsker ungene mine - men dere som har barn selv vet hva jeg snakker om. Av og til er det godt med en liten mini ferie for mor og far. Jeg har planer om å få til en slik minidate før lillebror kommer til verden - så får vi se om den lille drømmen min blir oppfylt ♥


Vi blogges 


 

Hild Frøya

Skrevet: 16.02.2015  •  Kl.21:17
Du ser strålende ut da, til tross for gravidplager og lite søvn. Bare sånn at du vet det :-) og det er kjempeviktig å ta vare på kjærligheten. Vi har jo tre barn, og jeg merker godt at vi virkelig trenger tid for oss selv også.

Rebekka Fylling

Skrevet: 16.02.2015  •  Kl.21:20
Hild Frøya: Tuusen takk, så snill du er ! :)
Ja, helt sant. Man må pleie den inn i mellom !! :)

Line - blir guttemamma til sommeren

Skrevet: 16.02.2015  •  Kl.21:23
Hørtes ut som dagene blir litt slitsomme med lite søvn, noe som er veldig forståelig. Håper det blir noen bedre netter etterhvert <3 ha en fin kveld videre med din kjære. Foressten så må jeg si at du er utrolig flink til å bake, ser både titt og ofte at du har bakt rundstykker eller boller. De er jammen meg heldig som har en så snill og flink mamma som deg :-)

God kveld til deg!

Elise

Skrevet: 16.02.2015  •  Kl.21:23
Hei!

Skjønner deg godt, har selv to jenter ganske lik alder som dine. Og uansett hvor høyt jeg elsker de er det alltids godt med litt kjæreste tid. Det å bruke tid på å pleie forholdet uten at barna henger rundt beina er viktig :)

Ha en forsatt fin kveld! Her i hus er 3 av 4 nede for telling med feber. Så kun mor som holder fortet oppe å går ;)

Rebekka Fylling

Skrevet: 16.02.2015  •  Kl.21:28
Elise: Uff.. Masse god bedring til store og små hjemme hos deg ! :) Du får prøve å holde deg frisk, så ikke 4 av 4 ligger nede for telling til slutt :)

Rebekka Fylling

Skrevet: 16.02.2015  •  Kl.21:29
Line Holskar: Tusen takk, så god du er! :)
Jeg er veldig glad i gjærbakst, og Vilde elsker å delta. Så her blir det tidt og ofte litt boller i hus! :) Tror jeg slekter på min farmor der, hun var alltid så flink til å bake nybakst, og det var jo SÅ godt !! :)
Ha en fortsatt fin kveld :)

Linn Berget

Skrevet: 16.02.2015  •  Kl.22:36
Skjønner hva du mener! Jeg og samboeren pratet akkurat om hvor godt det hadde vært med en hotell-overnatting, bare oss to. Men, det spørs.. begynner å flytte inn om ei uke, og det er ikke mer enn 5 uker til termin!! ÆÆ, tiden går jo så fort! Jeg synes dere skal unne dere litt barnefri ;)

Helene

Skrevet: 16.02.2015  •  Kl.22:57
Har du begynt å kalle Julie for toåring allerede? Hjelp, nå ble jeg stressa. Min er født på samme tid, og hun får være ettåring til hun blir to. Tiden flyr jo av sted :-0

Rebekka Fylling

Skrevet: 17.02.2015  •  Kl.07:28
Helene: heh, hun har passert 1,5 år og er ikke så langt unna !:) og er inne i året hvor hun fyller 2, så akkurat det er vel ikke noe krise :) men ja, er enig i det. Tiden står ikke stille akkurat !:)

Rebekka Fylling

Skrevet: 17.02.2015  •  Kl.07:30
Linn Berget: ja tiden den går utrolig fort. Vips så er vi ved termin selv !:) lykke til med all flytting og datoen som nærmer seg.


Design og koding av Silje Lien
Design og koding av Silje Lien
hits