• Skrevet: 05.02.2015  •  Kl: 10:47  •  Kategori: shopping  •  Kommentarer: 11

I disse dager er det vel kanskje ikke så ideelt å poste et innlegg om en stelleveske til mange lapper. I media er det stort fokus på unges drøm om design/motevesker til godt over 10.000 kr stk, og her sitter jeg å googler etter stelleveske fra Louis Vuitton, som uten å legge skjul på noe er et av mine største ønsker om dagen. Men jeg hadde nok ikke brukt så mye penger på en veske som skal ha en slags stelleveskefunksjon når lillebror kommer til verden. Jeg titter stadig innom finn.no etter brukte skatter. Man får like mye veske, bare til en rimeligere pris - nettopp fordi den er brukt. Men, gjør det noe ? 


Dette er mitt største ønske. En "neverfull" fra Louis Vuitton, er den ikke lekker vel ? 
 
Michael Kors Jetset travel tote er også et veldig godt alternativ. Som ligger på en litt lavere prisklasse enn den over.


Etter to permisjoner tidligere vet jeg vertfall at en veske som rommer MYE plass er vesentlig, praktisk og viktig for min del. Jeg er mye på farten og trenger både bleier og skift til den lille i vognen.

Divamamma.no

Skrevet: 05.02.2015  •  Kl.11:04
Jeg ville ikke gått for LV neverfull. Den har jeg, og den får du ikke hengt rundt vogna, den er også uten glidelås.

Rebekka Fylling

Skrevet: 05.02.2015  •  Kl.11:05
Divamamma.no: Om man bruker hemper, da går det vel ? :)

InoSc

Skrevet: 05.02.2015  •  Kl.11:07
Bryr meg ikke så mye om media, man må vel få kjøpe det man selv vil uansett hva det koster.

Men å lete etter noe brukt er en god ide, håper du finner en skjult skatt. ;)

Iselin Renée

Skrevet: 05.02.2015  •  Kl.12:07
De var fine :)

Nora Haugen Lundberg

Skrevet: 05.02.2015  •  Kl.14:02
Fotballfrue brukte jo LV veske, veldig fint og de fikk den til å henge med hemper :)

mor til ett gull:)

Skrevet: 05.02.2015  •  Kl.14:53
Jeg bruker stelleveska som tilhører emaljunga vogna. God og romslig til ca 500,-. Det du ikke får med deg da, har du heller ikke bruk får ;)

hvorfor skal man alltid dyre merkevarer? Hvor skal dette ende tilslutt? Folket skal skal ha det beste og dyreste merket, men så fort det kommer til mat, skal folket betale minst mulig. For en utvikling vi lever i! Bøndene får tilnærmet ingenting for jobben di gjør.

Konklusjon: sponset eller ikke, reklamer for normale produkt og få slutt på presset på dyre merker blandt ungdommen :) hugs, du er et forbilde og du kan faktisk gjøre noe!:)

Rebekka Fylling

Skrevet: 05.02.2015  •  Kl.16:07
mor til ett gull:): dette er langt ifra et sponset innhold. Skjønner tankegangen din, og som jeg skriver selv hadde jeg aldri kjøpt en svindyr veske uten å kjøpe den brukt til kanskje halve prisen. Emaljunga sin stelleveske er sikkert knallbra den. Jeg kjøper etter min egen smak, hva jeg syns er fint og ut ifra praktisk bruk i ettertid. Om jeg hadde kjøpt en av disse to veskene som stelleveske hadde jeg brukt den i ettertid til en bruksveske. En emmaljunga stelleveske er i mine øyner en stelleveske som egner seg best til det, og er en veske jeg ikke hadde brukt som bruksveske i ettertid. Smak og behag! :)

Maria N.

Skrevet: 05.02.2015  •  Kl.19:01
Hadde Emmaljunga vogn i brunt skinn, og da var den brune skinnstelleveska til Emmaljunga lekker, og praktisk. Men skjønner hva du mener. Det er fint å ha noe som kan brukes etterpå også, og som ikke står stempel "jeg brukes til bleier og sånn" på :-p Satt på spissen altså ;-)

Men har sett de fra Storsak (tror jeg de het) de var lekker da. Mener å ha sett at Komikerfrue hadde derifra.

Man må unne seg litt. Når man har småbarn og får barn, så skjer det mye med kropp og sinn. Jeg for min del kan godt innrømme det at materialistiske ting ofte gir meg en god følelse - vesker, sko etc. Det gir en boost i en hektisk hverdag, og meg en anledning til å ha litt fokus på bare meg, og føle meg fin - er det så galt da?

Ikke at jeg støtter at ungjenter går i samme vesker etc. Og så har ikke jeg veske til over 4000, men så lenge man jobber hardt for det og det gir det lykke - why not?

Rebekka Fylling

Skrevet: 05.02.2015  •  Kl.19:47
Maria N.: Jeg er helt enig med det du skriver. Og det man gjerne må lære de unge jentene er jo at vi som voksne har anledning til å jobbe for det vi kjøper. Så lenge man jobber og tener penger kan man få unne seg det man selv vil. Så trenger ikke andre å legge seg opp i det man bruker pengene på.

Ha en fortsatt fin kveld.
Rebekka

Kari

Skrevet: 08.02.2015  •  Kl.14:24
Hadde ikke du den fine stelleveska med stjerne på sist? Den er jo så nydelig!! Skal du ikke bruke den igjen?

Rebekka Fylling

Skrevet: 08.02.2015  •  Kl.16:19
Kari: Hei, jo det stemmer :) Jeg var veldig fornøyd med den. Men jeg har lyst på en annen type denne gangen :)


Design og koding av Silje Lien
Design og koding av Silje Lien
hits