• Skrevet: 04.01.2015  •  Kl: 21:04  •  Kategori: familieliv  •  Kommentarer: 0

Hei hei dere, og en riktig god søndag 

Jentene i huset har ikke helt kommet i rutiner i det nye året ennå, så sengetiden har blitt en smule forskjøvet. Vi får jobbe litt med det i uken som kommer. Det må da være lov å skeie litt ut når det er jul ? *knis* 
Vi har som alltid hatt en koselig søndag hos svigers. Vilde har fått overattet sammen med fetter og kusine, og det syns hun er veldig stas. Kjekt at hun får gjøre noe alene uten at lillesøster følger med på lasset. Og ikke minst kjekt for lillesøster og ha mammaen og pappaen litt for seg selv av og til ♥ Vi avsluttet søndagen med fint besøk av onkelen og tanten til Kim. 

I morgen begynner hverdagen her i huset for fullt. Det tror jeg at jentene er veldig klar for. Vilde gleder seg vertfall veldig til å treffe venninnene sine i barnehagen igjen. Hun har ikke vært der på 3 uker.
 
Jeg har bestilt meg nytt objektiv til kameraet mitt, som er underveis i posten. Da kommer det litt flere interiørbilder som jeg tidligere har lovet. I mellomtiden kommer det litt bilder fra julen. Håper det går greit. 

Jeg ønsker dere alle en fin kveld videre.
Vi blogges 


♥♥♥Design og koding av Silje Lien
Design og koding av Silje Lien
hits