• Skrevet: 15.12.2014  •  Kl: 21:06  •  Kategori: DIY prosjekter  •  Kommentarer: 3

Hei hei dere ♥

Jul og tid for gaver. Vilde har blitt så stor at det er stas for henne og gi personlige gaver til besteforeldre. Men det er ikke alltid enkelt å finne på kreative idèer hvert år? En av minnene de fleste mødre tar vare på fra barnets småbarnsalder er fot eller håndavtrykk, right ? Jeg har vertfall vert gjennom en hel haug med skisser, støpt former og ikke minst kopier av de små nusselige sporene fra småbarnstiden. Det er jo stas å lete frem når barnet blir litt større. Det vanligste avtrykket er nok avtrykk med maling på håndfate eller under foten rett på papiret. Denne gangen tenkte jeg å tipse dere om hvordan dere helt enkelt kan lage avtrykk i "3D" bare ved noen strek på et ark. Dette kan f.eks rammes inn og vips har du en helt ypperlig julegave til noen du er glad i.

Slik gjøres det:

Det aller første du må starte med er å tegne omrisset til hånden som skal brukes med en blyant. Det er viktig å bruke blyant og ikke streke omrisset for hardt, for det skal viskes ut etterpå for en ekstra 3D effekt. Kunsten nå er at man skal tegne rette linjer der hendene ikke er, og buete over hendene.


Fortsett med strekingen hele veien opp slik at det dekker hele papiret. Dette er selvfølgelig helt valgfritt, men jeg syns det ser best ut når det skal rammes inn i en ramme og gjøres om til et bilde.

Etter mye streking ser resultatet slik ut:Kan du se 3d-effekten ? 
Nb: husk å skrive datoen på arket en eller annen plass. Det er ekstra stas å lete frem igjen sånne minner når man kan se når det er laget. Og tenke på hvor gammel den jenten/gutten var når håndavtrykket ble til. 

Lykke til. 
Etter tips fra lesere ønsker jeg å legge ut flere DIY prosjekter her på bloggen, legg gjerne igjen en kommentar om dette er ønskelig. 
Ha en fortsatt fin kveld. 

Vi blogges.
♥♥♥


 

Karianne

Skrevet: 15.12.2014  •  Kl.21:42
Utrolig stilig! Tror eg må prøve dette!! :-D Tusen takk for tipset

Anne Lise

Skrevet: 15.12.2014  •  Kl.22:39
Utrolig stilig :) kjekt med DIY tips.

Emma

Skrevet: 16.12.2014  •  Kl.17:02
Skal testes! Veldig stilig:)


Design og koding av Silje Lien
Design og koding av Silje Lien
hits