• Skrevet: 14.12.2014  •  Kl: 21:06  •  Kategori: familieliv  •  Kommentarer: 8

- blir de bare mer knytt til hverandre.

Jeg er veldig glad jeg har to jenter med bare 2 små år i aldersforskjell. Dette gjør at de har god mulighet til å knytte gode vennskapsbånd i årene fremover. Selv er jeg oppvokst med to søstre som har betydd alt for meg i oppveksten, og som fortsatt betyr mye for meg ♥ Vi er bestevenner, vi er søstre og båndet mellom oss er fantastisk. Selv om jeg bor i Bergen og de bor på Sunnmøre, holder vi kontakten daglig og jeg får følelsen av at avstanden ikke er så lang likevel.  

Vilde sier ofte til meg: "Mamma, sant Julie er bestevennen min?". Sånne små fraser fra en 3-åring smelter naturligvis et mammahjerte. Selv om Julie "bare" er 1,5 år, er det tydelig at de har stor glede av hverandre allerede. Da Vilde var på alder med Julie, måtte hun underholdes fra morgen til kveld. Vi aktiviserte henne og stod på pinnene for at hun ikke skulle kjede seg lett. Nå ser vi at de oppsøker hverandre automatisk. De aktiviserer hverandre og finner på ting sammen her hjemme. Julie er nok ikke så snakkesalig enda, men hun deltar aktivt i leken og gjør det hun får beskjed om. De trives godt i hverandres selskap, det vises ♥"Heldig er jeg, som har en søster som deg"
♥♥♥

Dukkeleken er veldig populær. Julie henter gledelig frem sin dukke når storesøsteren innbyr til litt lek på rommet. 

Victoria Wisløff

Skrevet: 14.12.2014  •  Kl.21:16
Så fint bilde!

Line - blir guttemamma til sommeren

Skrevet: 14.12.2014  •  Kl.21:34
Så gøy når det ikke er mye aldersforskjell, de kommer til å ha mye glede av hverandre ja! Uten tvil :-) Håper selv jeg får to tette barn slik at de kan ha mye glede av hverandre :-) Håper dere har hatt en finfin 3.søndag i advent!

Også lurte jeg på en liten ting, hvor redigerer du bildene dine? Disse over og de du redigerer med tekst?

Ha en fin kveld :-)

Rebekka Fylling

Skrevet: 14.12.2014  •  Kl.21:35
Line Holskar: Ja , det er veldig kjekt! :)
Jeg pleier å brue Picmonkey på nett når jeg redigerer bildene mine :) Veldig enkelt og greit program , men med mange funksjoner.
En fin kveld til deg og :)

Navn

Skrevet: 14.12.2014  •  Kl.21:42
har også barn i tett alder og de to som delte rom i mange år fikk en helt spesiell kjemi - bare vent til de begynner å dele små hemmeligheter det er vakkert..

Rebekka Fylling

Skrevet: 14.12.2014  •  Kl.21:55
Navn: Så koselig ! :) Ja det kan jeg tenke meg!
Ha en fin kveld!

mestmamma

Skrevet: 15.12.2014  •  Kl.07:57
Så nydelige bilder av gode venner. Søskenvennskap er magisk. Har 4 som er såååå glade i hverandre, så dette var herlig å lese :) De har hvert sitt rom nå, men foretrekker å overnatte hos hverandre :) Ha en fin adventstid videre

Rebekka Fylling

Skrevet: 15.12.2014  •  Kl.09:18
mestmamma: Så kjekt at du legger igjen en kommentar ! :) Veldig veldig kjekt med søsken.
Ønsker deg og dine en fin førjulstid :)

mestmamma

Skrevet: 15.12.2014  •  Kl.15:45
Tusen takk :)


Design og koding av Silje Lien
Design og koding av Silje Lien
hits