• Skrevet: 08.12.2014  •  Kl: 17:46  •  Kategori: Hverdagsblogging  •  Kommentarer: 2

Hei hei dere ♥

På utsiden blåser det omtrent storm. Kanskje ikke fullt så ille, men det høres veldig godt i husveggene. Da er det ekstra deilig å sitte inne med et pledd rundt kroppen, i kosehjørnet på sofaen og med fyr i peisen. Jeg har forresten fått en ny serie-dilla på Netflix. Dere har vel hørt om "drop dead diva" ? Jeg så den første gang for noen uker siden, og da ble jeg avhengig. Med apple tv er dessuten Netflix veldig lett tilgjengelig, og der finnes det et hav av muligheter. Vilde er også glad i Netflix og bruker den ofte til se blandt annet "bakggårdsgjengen" eller "Vennebyen".Jeg får som regel koselig besøk av Dino og Bolt når jeg setter meg ned i sofaen om kvelden. De elsker å sitte på fanget eller ligge på pleddet når vi sitter i sofaen.

 


Når jeg har klikket meg inn og valgt Netflix på Appletv, kommer det opp to valg. Vi har valgt å lage en konto på Kim og en på Vilde. Når jeg klikker meg videre inn på Kim, kommer det blandt annet opp forslag til serier, filmer, tvserier osv basert på valgene jeg har tatt tidligere. Det kommer også opp en hel liste over ting jeg allerede har sett på, slik at jeg lett kan finne meg tilbake til det jeg har sett på eller ønsker å finne igjen.

Nå om vinteren er det ekstra koselig med serier på tv. Det blir mye innetid når været er som verst, dessuten blir ventetiden til jul litt kortere.


Ha en fortsatt fin kveld. 
Vi blogges.

/innlegget er skrevet i samarbeid med Netflix Streamteam.

inmyheart<3

Skrevet: 08.12.2014  •  Kl.18:10
Anbefaler deg å se White Collar :) Om du ikkje har sett den. Veldig bra serie syns eg :)

Ha en fin kveld :)

Navn

Skrevet: 08.12.2014  •  Kl.18:24
Du burde kanskje legge med at det er annonse dersom det er det (vet ikke om det bare var et tips?:)) bare for din egen del altså :)

Vi ser netflix på ps4. Drop dead diva er syykt bra, synd de ikke har alle sesongene på netflix. Jeg så resten på www.free-tv-video-online.me :) Elsker den serien!! Du bør få med deg Løgner også, den er også veldig veldig bra :D


Design og koding av Silje Lien
Design og koding av Silje Lien
hits